07/10/24

Bety Waknine voegt zich bij advocatenkantoor Liedekerke als Of Counsel

Liedekerke, een toonaangevend onafhankelijk advocatenkantoor, is verheugd de komst van Bety Waknine aan te kondigen bij het Regulatory-team.Als voormalige Algemeen Directeur van urban.brussels heeft Bety beslotende publieke sector te verlaten na bijna 20 jaar inzet en expertise op het gebied van stadsplanning en territoriale ontwikkeling. 

Afkomstig uit Brussel, zal haar diepgaande expertise in bestuurs- en milieurecht, in combina- tie met haar kennis van het Brusselse administratieve landschap, haar in staat stellen een waardevolle bijdrage te leveren aan de cliënten van Liedekerke, waaronder ontwikkelaars, in- vesteerders, architecten en overheidsinstanties. 

Bety zegt: " "Ik ben van plan mijn kennis en praktische expertise in te brengen bij Liedekerke en bij te dragen aan het verminderen van vaak geuite opvattingen, zoals de moeilijkheid om een stadsproject in Brussel succesvol af te ronden." Naar mijn mening moet een goed begrip van de stedelijke context en een goed doordacht project in al zijn dimensies zowel investeer- ders, vergunningverlenende autoriteiten als omwonenden tevreden kunnen stellen. Ik ben blij dat Liedekerke me de mogelijkheid biedt om me in deze richting verder te ontwikkelen en te profiteren van de ervaring van het kantoor en van de kwaliteitsvolle teams die ik zal helpen laten groeien.” 

Alexandre Emond en Etienne Kairis, co-managing partners van Liedekerke, hebben hun enthousiasme voor deze nieuwe samenwerking uitgesproken. We zijn verheugd Bety in ons team te verwelkomen,, vertellen ze ons. Haar expertise in stadsplanning, haar innovatieve geest en haar vastberadenheid om complexe juridische problemen op te lossen, zullen be- langrijke troeven zijn voor ons kantoor . Onze ambitie is om onze cliënten niet alleen eerste- klas juridisch advies te bieden, maar ook praktische oplossingen die zijn afgestemd op hun behoeften. Ons kantoor zet zich in als de partner bij uitstek voor iedereen die op zoek is naar innovatieve en op maat gemaakte juridische adviezen." 

François Tulkens, partner in de Regulatory praktijk en voorzitter van de raad van bestuur van Liedekerke, benadrukt ook het belang van deze nieuwe aanwinst: "Bety brengt ons een unieke expertise die weinig kantoren kunnen bieden. We zijn ervan overtuigd dat haar inte- gratie snel en productief zal zijn, in het vertrouwen op haar ervaring, reputatie en oplossings- gerichte pragmatiek. Onze voldoening in vastgoed is het zien slagen van goede projecten en daar juridisch aan bij te hebben gedragen. Bety heeft dezelfde ambities.

De Regulatory afdeling van Liedekerke, die wordt erkend om zijn uitmuntendheid in advies en geschillen, blijft zich ontwikkelen om de belangen van zijn cliënten in alle sectoren, zowel publiek als privaat, optimaal te dienen. Dankzij zijn meertalige en diverse teams biedt het kantoor juridische ondersteuning die alle federale en regionale entiteiten in België dekt. 

dotted_texture