14/10/24

Laura Jakobs vervoegt DALDEWOLF: een nieuwe aanwinst voor de praktijk in EU recht

DALDEWOLF heeft het genoegen de komst van Laura Jakobs aan te kondigen binnen zijn team van EU recht. Laura brengt aanzienlijke expertise op het gebied van Europees geschillenrecht mee.

Met een carrière die wordt gekenmerkt door ervaring bij het Hof van Justitie van de Europese Unie, waar ze als referendaris voor verschillende rechters heeft gewerkt, beschikt Laura over waardevolle kennis om het team te helpen nog beter in te spelen op de behoeften van cliënten met betrekking tot complexe vragen van Europees recht.

Thierry Bontinck en Anaïs Guillerme verheugen zich samen met alle andere teamleden over de integratie van Laura en heten haar van harte welkom in de balie. De komst van Laura zal de reeds scherpe expertise in Europees geschillenrecht verder versterken.

Laura bevestigt haar enthousiasme: « Ik ben zeer blij om bij DALDEWOLF te komen en kijk ernaar uit om met dit geweldige team samen te werken. Ik ben ervan overtuigd dat we samen de meest veeleisende juridische uitdagingen in het belang van onze cliënten zullen aangaan.

dotted_texture